Parkeren bij Düsseldorf Airport of Weeze

Wat je moet doen als je wilt parkeren bij Düsseldorf Airport en Airport Weeze: vergelijk tarieven van parkeerplekken via Parkos.nl.

Op vakantie gaan is altijd lekker. Even een paar weken weg van huis om alleen maar aan goede dingen te denken. Misschien heb je heel makkelijk jouw ideale reis gevonden en besluit je via een van de 2 vliegvelden bij Düsseldorf te vliegen.

Parkos vliegveld langparkeren banner

Het stukje naar Düsseldorf heb je al vaker gereden, dus je besluit met de auto naar het vliegveld te gaan. Dit bespaart je meteen ook gedoe met het openbaar vervoer en je bagage kwijt kunnen.

Het nadeel alleen is dat parkeren bij de luchthaven een fortuin kost, vooral als je besluit lekker lang weg te gaan. Nu rest de vraag, hoe kun je zo goedkoop mogelijk parkeren bij Düsseldorf Airport of de luchthaven van Düsseldorf Weeze? Parkeren in Duitsland is naar verluidt vaak goedkoper dan bij vliegvelden in Nederland.

Als je vliegt vanaf Dusseldorf Airport kun je de prijzen van de verschillende parkeer-aanbieders vergelijken via de site Parkos.nl.

Vergelijk de prijzen voor parkeren op uw gewenste data bij Parkos.nl

Selectie van de goedkoopste mogelijkheden

Je kunt ervoor kiezen om via Düsseldorf te vliegen als je op vakantie wilt naar een populaire locatie, maar hier niet teveel voor wilt betalen. Düsseldorf Airport biedt goedkopere alternatieven met budgetmaatschappijen en omdat het vliegveld niet ver van de Nederlandse grens ligt is het met name voor mensen in het oosten en zuidoosten van het land een ideale uitkomst.

Dit geldt ook voor de luchthaven in Weeze. Vanaf Weeze vliegen pas sinds kort commerciële vluchten en vooral goedkopere maatschappijen landen hier en stijgen hier op. Daarbij zijn deze reizen goedkoper dan kleinere luchthaven in Nederland, omdat in Duitsland er een lagere vliegtaks wordt gerekend.

Door via een van deze twee luchthavens te vliegen bespaar je aardig wat geld. Dit geld wil je niet hoeven besteden aan de parkeerkosten waardoor je alsnog duurder uit bent. Daarom is het belangrijk dat je je auto neerzet bij een goedkope parkeeraanbieder zodat je na je vakantie niet weer de portemonnee leeg hoeft te trekken.

Rondom beide luchthavens zijn er verschillende aanbieders die over jouw auto waken wanneer jij in het buitenland zit. De ene aanbieder is de andere niet en daarom is het belangrijk dat je kiest voor de plek die de beste prijs en service biedt. Waar je specifiek op moet letten wordt hieronder uitgelegd.

Vergelijk de prijzen voor parkeren op uw gewenste data bij Parkos.nl

De prijs

Een beetje een open deur, maar de prijs van de parkeerplaats bepaalt of je duur uit bent of niet. Elke parkeeraanbieder hanteert eigen prijzen en daarom kun je bij de concurrent vaak goedkoper uit zijn. Er zijn erg veel aanbieders, waardoor je even bezig kunt zijn om alle prijzen met elkaar te vergelijken.

Via vergelijkingspagina’s als Parkcare (parkcare.nl) en Parkos kun je deze prijzen in één oogopslag bij elkaar zien en vergelijken wat het beste voor je uitkomt. Je kunt aangeven van welke datum tot welke datum je je auto wilt stallen en deze platforms kijken bij welke parkeeraanbieder je het goedkoopst uit bent. De datum wordt gevraagd omdat de prijzen kunnen veranderen afhankelijk van de periode wanneer je gaat en het aantal dagen dat je de auto laat staan.

Van en naar het vliegveld

Goedkopere parkeeraanbieders liggen net even buiten het terrein van de vliegvelden. Wanneer je kijkt naar een geschikte aanbieder moet je er ook op letten of deze de mogelijkheden heeft om je van en naar het vliegveld te brengen.

Bij veel parkeeraanbieders is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een shuttle bus, die je voor de ingang van de terminal afzet. Zo kun je je auto afleveren en direct door naar de incheckbalie. Via de website van vergelijkingssites als Parkcare en Parkos kun je deze shuttle bus vaak al reserveren, zodat je zeker weet dat deze al klaarstaat op het moment dat je naar het vliegveld wilt. Beter dan moeten haasten voor de bus of trein en deze alsnog missen.

De aangeboden parkeeraanbieders liggen op hooguit 15 minuten van vliegvelden Düsseldorf en Weeze af, dus je hoeft niet bang te zijn dat je alsnog te laat komt.

Veel parkeeraanbieders hebben ook andere toepassingen om je de service te bieden dat je alsnog voor de ingang van het vliegveld staat. Steeds vaker maken aanbieders gebruik van valet parking, waar je de auto bij het vliegveld kan laten staan en een medewerker deze voor je ophaalt en weer terugbrengt naar dezelfde plek wanneer je terugkomt.

Zo hoef je nergens meer aan te denken qua tijd of reizen omdat je al meteen bij de airport staat. Per aanbieder zijn er ook nog andere mogelijkheden beschikbaar, waar je naar kunt vragen op het moment van reserveren.

Methode van reserveren voor parkeren bij Düsseldorf Airport

Vooral grotere en officiële parkeeraanbieders geven je verschillende manieren om je reservering af te sluiten. Zo kun je bellen, boeken via de site of je sluit de reservering af via de vergelijkingssites. Je kunt bij deze reservering al direct betalen, zodat je daar niet meer aan hoeft te denken op de dag van het vliegen zelf.

Via de vergelijkingssites kun je onder andere met iDeal, creditcard en PayPal betalen, waardoor je de zekerheid hebt en de garantie waar voor je geld te krijgen. Wanneer je de vergelijkingssites gebruikt, staat er duidelijk per aanbieder aangegeven welke betaalmethodes mogelijk zijn en wat je kunt verwachten van de aanbieder.

Daarbij zorgt direct betalen er ook voor dat je na je vakantie direct weer je auto kunt halen en naar huis kunt, zonder eerst nog te hoeven betalen of nog erger, te hoeven wachten op de bus of trein die je misschien net gemist hebt.

Parkeren bij Dusseldorf Airport Parkos

Service

Naast betaalmogelijkheden en vervoer van en naar het vliegveld, wil je ook een parkeeraanbieder die kwaliteit levert. Je wilt waar voor je geld en dat wil je ook terug kunnen zien. Omdat er zoveel aanbieders rondom de luchthavens zijn, kun je je afvragen of de goedkoopste wel betrouwbaar is.

Als je via de vergelijkers kijkt, weet je zeker dat de aanbieders voldoen aan strikte eisen die ervoor zorgen dat je auto op een goede manier verzorgd wordt en jij de beste service krijgt. Waarom parkeren bij een onbekend louche bedrijf, als je ook voor service mét een goede prijs kunt gaan.

Het is eenvoudig om je auto te parkeren bij Düsseldorf Airport of vliegveld Weeze. Je moet alleen weten waar je moet kijken om de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Maak het jezelf gemakkelijk en gebruik altijd een vergelijkingssite om te bepalen welke parkeeraanbieder voldoet aan jouw eisen qua plaatsing en transport, voor de beste prijs en kwaliteit. Dit bespaart je veel sores en je kunt volop van je vakantie genieten. Wil je weten welke parkeeraanbidders er zijn bij deze luchthaven? Lees dan verder over parkeren bij Vliegveld Düsseldorf.