Hotels bij Vliegveld Düsseldorf

Zoek je een hotel bij Vliegveld Düsseldorf? Op deze pagina vind je een overzicht van een aantal hotels die gunstig zijn als je vliegt vanaf Düsseldorf Airport. De prijzen en faciliteiten verschillen. Vergelijk de verschillende hotels.

Wil je een hotel dat zo dicht mogelijk bij de terminal zit? Kies dan voor het Sheraton of Maritim Hotel. Op deze pagina van Booking.com vind je alle opties en prijzen.

Overzicht van Hotels bij Vliegveld Düsseldorf

Sheraton Düsseldorf Airport | ligt meteen tegenover de terminal van Düsseldorf Airport, en direct boven de parkeergarage P3. Het is een 4 sterren (****) hotel met een beoordeling van boven de 8 op Booking.com. Er is een restaurant en een fitness-ruimte die 24 uur per dag geopend is. Niet een van de goedkoopste hotels bij Vliegveld Düsseldorf, maar wel prima faciliteiten en uitstekende locatie. Bekijk de kamers en actuele prijzen.

Maritim Hotel | Dit is eveneens een 4-sterren hotel met een 8+ beoordeling. Het ligt direct naast Düsseldorf Airport, dus ook vanuit dit hotel ben je zo bij de terminal. Het hotel heeft een spa en een groot (binnen)zwembad. Er is een voetgangersburg waarover je vanuit het hotel zo naar het vliegveld loopt. Net als het Sheraton ene prima optie dus. Bekijk de kamers en actuele prijzen.

Banner hotel bij Vliegveld Düsseldorf

Van der Valk Düsseldorf Airport | Iets verder van de luchthaven, namelijk 4 kilometer, vind je het van der Valk Hotel. Leuk voor van der Valk fans / mensen die graag altijd bij Van der Valk overnachten. Het 4-sterrenhotel heeft een gratis spa en een 24-uurs fitnessruimte. Je kunt gratis parkeren bij het Van der Valk Düsseldorf Airporthotel. Dit hotel ligt op slechts 1 minuut van de snelweg A52. Bekijk de kamers en actuele prijzen.

Lindner Hotel Düsseldorf Airport | Weer wat dichterbij (1.2 km) vind je het Lindner Hotel. Naast de auto is dit hotel ook bereikbaar met de trein, bus of Uber / taxi. Wederom gaat het om een 4-sterrenhotel. Je kunt al vanaf vanaf 06:30 uur, wat praktisch is als je een vroege vlucht moet halen. Elders las ik dat er een gratis pendelbus is die je van het hotel met enkele minuten naar de terminal brengt, maar op de Booting-pagina zie ik dit niet staan. Bekijk de kamers en actuele prijzen.

GästeHaus am Flughafen Düsseldorf | Dit gasthuis ligt op slechts 1 km van Vliegveld Düsseldorf. Je kunt er gratis parkeren en er is een tuin. Verder is er weinig bijzonders over te melden. Het is een relatief goedkope optie als je in de buurt van de luchthaven wilt overnachten. Verwacht geen 4-sterren faciliteiten. Bekijk de kamers en actuele prijzen.

Verder zijn er nog wat kleinere gasthuizen en kamers te vinden binnen anderhalve kilometer van de luchthaven. De beoordelingen op Booking zijn eigenlijk allemaal wel goed. Je vindt op deze pagina van Booking.com de 10 hotels het dichtst bij Vliegveld Düsseldorf.

Hotel uithangbord
Vlieg je vroeg vanaf Dusseldorf Airport? Gun jezelf een relaxte overnachting in een (luxe) hotel

Overige opties voor overnachten bij Dusseldorf Airport

Verder kun je kijken naar Airbnb appartementen in de buurt. Heb jij nog goede alternatieven voor een hotel bij Vliegveld Düsseldorf? Neem dan even contact op. Ga je met de auto naar de luchthaven en overnacht je niet in de buurt? Lees dan ook de pagina over parkeren. Goede reis alvast.