NS HiSpeed Düsseldorf

Als u vanaf Düsseldorf Airport vliegt is het handig om de trein hier naar toe te nemen. Dit is gemakkelijk, snel en scheelt u veel parkeergeld. NS HiSpeed (bezoek de NS HiSpeed website) brengt u met sneltreinvaart naar uw luchthaven. De treinreis naar Düsseldorf Centraal Station duurt 2 uur en 12 minuten vanaf Amsterdam Centraal, maar er zijn ook andere opstapplaatsen zoals bijvoorbeeld Arnhem.

ns hispeed banner

Vanaf het “Düsseldorf Hbf” (Hauptbahnhof, Centraal Station) neemt u nog een andere trein, die u in twaalf minuten bij de vlieghaven brengt. U kunt echter ook de metro nemen; deze doet er 10 minuten over. Het treinkaartje naar Düsseldorf Hauptbahnhof is geldig voor het vervoer tot aan de luchthaven.

Hoeveel kost het om met de trein naar Düsseldorf te gaan? Een enkeltje met de NS HiSpeed naar Düsseldorf is verkrijgbaar vanaf ongeveer 19 tot 25 euro. Een kaartje voor de HiSpeed kunt u eenvoudig online boeken op de site van NS Highspeed (rechtstreekse link)
De Highspeed ICE International vertrekt minimaal 7x per dag naar deze Duitse stad.

NS hispeed
Vanaf 40 euro per persoon meer kunt u ook 1ste klas reizen, wat u ook toegang geeft tot de lounge, en u kunt gebruik maken van de catering tijdens uw treinreis. Uiteraard heeft u ook meer beenruimte. Waarschuwing: Airport Weeze / Niederrhein (NRN) en luchthaven Düsseldorf Airport (DUS) worden door een aantal luchtvaartmaatschappijen allebei aangeduid als “Vliegveld Düsseldorf”. Check bij uw luchtvaartmaatschappij welke luchthaven exact bedoeld wordt.

NS HiSpeed met Hotel

Als u ook graag in een hotel zou willen overnachten nabij het vliegveld vindt u hier een goed overzicht van nabijgelegen beschikbare hotels. Op de website Booking.com vindt u diverse beschikbare hotels in de omgeving van vliegveld Düsseldorf / Weeze. U vindt op deze site ook beoordelingen van reizigers die eerder in deze hotels hebben overnacht. Met de HiSpeed trein naar Dusseldorf en een eventuele overnachting aldaar scheelt u een hoop gedoe en u hoeft niet te betalen voor het parkeren van uw auto.

hispeed 2Boekt u uw tickets voor NS HiSpeed op tijd, dan reist u vaak een stuk voordeliger dan wanneer u deze last-minute boekt.